×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 16. november 2019, Kl. 11:00 til kl. 14:00

Oplever du uro og tankemylder, eller føler du dig stresset? Eller har du bare lyst til at sætte en dag af til dig selv? Så er lørdagsretræten i Herstedøster Kirke en mulighed for at finde ro.

Du vil lære øvelser og teknikker, der giver afspænding og afslapning. Øvelserne er baseret på MBSR, der står for Mindfulnessbaseret stressreduktion. Mindfulness kan trænes af alle.

Du vil få redskaber, som du kan få gavn af, når du møder udfordringer på studiet eller arbejdet og føler dig stresset. Du vil lære at forholde dig anderledes til tanker, følelser og kropslige fornemmelser.

For alle unge under 30 år. Det kræver ikke forudgående meditationserfaring. Der vil være oplæg, musik, lystænding, meditation, let yoga, frokost, stilhed og tid til spørgsmål.


Undervisere
Gunilla Kromann Haarsted
, sognepræst og præsten i Morbærhaven
Lisa Klint, Center for Fokus, certificeret MBSR-instruktør fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, og University of Massachusetts Universitet. Lisa Klint er foredragsholder, coach og mental health coach. Lisa har 20 års ledelseserfaring og mere end 500 1:1-coaching sessioner om året. Lisa er medlem af Mindfulnessforeningen – din garanti for etiske retningslinjer og evidensbaseret uddannelse.

Pris Det er gratis at deltage, inklusive frokost 

Tilmelding til Gunilla Kromann Haarsted på e-mail gkh@km.dk.

Medvirkende
Gunilla Kromann Haarsted, Lisa Klint
Sted Herstedøstergade 7, 2620 Albertslund
Pris
Gratis