• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 9. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Frem mod jul byder vi på tre sangaftener i Menighedsgården. Traditionen tro bliver det en blanding af gamle og nye sange, som Sangaftenudvalget har fundet.

»At synge giver glæde, og at synge sammen er fællesskab. Derfor vil vi synge om alt fra solskin til Solitudevej,« siger organist Else-Marie Damsgaard, der er medlem af Sangaftenudvalget.

Udvalget har plukket i Højskolesangbogen og i andre sangbøger og krydrer aftenen med kommentarer og anekdoter om sangene. Hver aftens sange er samlet omkring et emne.

Midt i det hele bliver der tid til at hygge sig med kaffe, te og kage, som menighedsrådet sørger for.

»I anden del af programmet er der frit valg fra Højskolesangbogen eller fra tekster, som deltagerne selv har taget med, og her kommer vi vidt omkring i repertoiret,« siger Else-Mari Damsgaard og fortsætter:

»Har man en lille historie eller kommentar, der kan knyttes til sangene, bliver det jo ekstra sjovt. I løbet af en sangaften får vi sunget omkring 20 sange.«

Denne aften synger vi sange om børn og forældre.

Menighedsgården