Onsdag d. 5. juni 2019, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Velkommen til årets sommerfest i præstegårdshaven. Det sker Grundlovsdag, onsdag den 5. juni, kl. 13.00.

På programmet står blandt andre sangeren og saxofonisten Mads Mathias (billedet). Han er Danmarks førende mandlige jazzsanger og er et personligt og friskt bud på en opdateret jazz crooner, i Sinatras og Tony Bennets kølvand. Hans karismatiske sceneoptræden har gjort ham til en efterspurgt solist med radioens big band, og han er er også blevet efterspurgt i udlandet. Guitaristen Jacob Fischer er en anden musiker, der efterhånden spiller mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmusseneller de flere tusinde koncerter med Finn Zieglerog Hugo Rasmussen. I efteråret var han på turné i både USA Japan – og han kom også forbi Herstedøster Kirke for at spille med  Michala Petri og Charlotte Andersson. Med sig til sommerkoncerten har han den unge baskomet Mat- thias Petriog trommeslageren Tom Jensen.

Alsang I år tilføjes et nyt element, som vil starte den ellers traditionsrige sommerkoncert, alsang. Med afsæt i det historisk store fællessangsinitiativ, Alsang2020, vil sangen gjalde ud over hele landsbyen, under ledelse af Signe Sørensen.  Klassekorene fra Alle Kan Synge fra Herstedøster Skole og deres familier er inviteret med, og sammen med Herstedøster Kirkes Korskole og hele publikum vil præstegårdshaven blive fyldt med kæmpe fællessang.

Bag en kage til festen Sommerkoncerten er et hit – det er sikkert og vist. Men den bliver endnu bedre, når man kan købe både kaffe og kage. Og her kommer du ind i billedet, for det kan du hjælpe med. Find din indre konditor frem – aflever en kage i menighedsgården i løbet af formiddagen, så sælger vi den til koncerten. Alle indtægterne fra sommerkoncerten går til kirkens menighedspleje.

Støt menighedsplejen Sommerkoncerterne arrangeres for at rejse midler til hjælp til værdigt trængende familier i sognet. Menighedsrådet takker for opbakningen og vil hermed give jer mulighed for at give en ekstra gave:  MobilePay3052 0052.

Lars Kruse
Herstedøstergade 7, 2620 Albertslund, Danmark