Tirsdag d. 30. april 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Tirsdag den 30. april kl. 19.30 er der foredrag ved Claus Christoffersen. det sker i Menighedsgården i Herstedøster. Her vil han tale om vor tids politiske spejl.

»De seneste års udvikling i Europa og USA har gjort mellemkrigstiden til det oplagte politiske spejl. Modvilje mod globaliseringen, polarisering, fokuseringen på folket, skarp kritik af eliter og ikke mindst af det politiske establishment, er alle træk, der kendetegner mellemkrigstidens politiske debat. Hvis man modstår fristelsen til at reducere perioden til at være en kamp mellem demokrati og nazisme, kan perioden måske gøre os klogere på, hvad der sker i vores egen tid,« siger Claus Christoffersen og fortsætter:

»Hvis man modstår fristelsen til at reducere mellemkrigstiden til en kamp mellem demokrati og nazisme, kan perioden måske gøre os klogere på hvad der sker i disse år.«

Claus Christoffersen er underviser i idéhistorie på Folkeuniversitetet i København, Aarhus og Aalborg samt foredragsholder og kursusleder på idéhistoriske ugekurser på Grundtvigs Højskole.

Foredraget arrangeres i samarbejde med Albertslund Bibliotek. Deltagelse er gratis, men billetter skal bestilles via dette link.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Colourbox
Billedtekst  Washington State Capitol