Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert i Præstegårdshaven

Dato
Søndag d. 5. juni 2022, Kl. 13:00 til kl. 16:00

Det er en kæmpe glæde for os at kunne lave sommerkoncert i den smukke have igen. Efter to års pause håber vi på godt vejr og god stemning. 

Sommerkoncerten afholdes Grundlovsdag, 5. juni kl. 13-16.

Sommerkoncerterne er en blanding af fest, musik, sang og fællesskab.

Kirkens børnekor og ungdomskor indleder eftermiddagen med at synge et fint program af sommersange akkompagneret af bandet Mias Musikalske Univers og dirigeret af organist Mia Engsager, som også har trækbasunen med denne dag. 

Kl. 14.30 er det store band Tone of Voice Orchestra klar til at give folk en helt unik oplevelse med deres fantastiske musik. I Tone of Voice Orchestra mødes 5 kvinder og 5 mænd fra mange hjørner af det dansk-skandinaviske musikliv. Sangeren og sangskriveren Trinelise Væring og saxofonisten Fredrik Lundin har samlet holdet og skrevet musikken. 

I dette orkester blander de deres skandinaviske rødder med inspiration fra bl.a. østeuropæiske vokalgrupper, nordisk folkemusik, americana, pop, nordafrikanske stemninger og jazz. Med deres “letsindige” omgang med genrer og et usædvanligt instrumentarium: 4 vokaler, sækkepibe, drejelire, cittern, violin, saxofoner og fløjter, kontrabas og 2 trommeslagere, venter der publikum en helt særlig oplevelse d. 5. juni i Herstedøster.

Vi lægger op til at man fylder madkurven og mødes på tæpper eller stole i Præstegårdshaven, Herstedøstergade 5 og nyder pinse-eftermiddagen sammen. Der er mulighed for at købe drikkevarer, kaffe, the og kage. 

Har nogen lyst til at hjælpe os med at bage en kage, vil vi være glade. Overskuddet fra koncerten går til julehjælp til værdigt trængende i sognet. Der er fri entré.