Udgivet af Nina Strange, ons d. 20. maj 2020, kl. 07:51

Vi glæder os til at byde velkommen til gudstjeneste i Herstedøster Kirke allerede på torsdag, hvor vi fejrer Kristi Himmelfart med en højmesse kl. 10. Desværre må vi ikke være mere end 15 mennesker i vores lille kirke, så vi er nødt til at bruge ”først til mølle” princippet.

På søndag den 24. maj holder vi også gudstjeneste kl. 10, og her skal vi bede om tilmelding forinden. Hvis der er mange tilmeldinger, holder vi en ekstra gudstjeneste kl. 11. Tilmelding kan ske til kirketjeneren senest fredag kl. 15 på tlf.: 29 63 02 41 / 30 51 92 99 (hverdage kl. 9-15) eller mail: jlp@km.dk.

Pga. Corona-krisen vil gudstjenesterne forløbe noget anderledes, end de plejer: Gudstjenesten er afkortet til en halv time, og der vil hverken være nadver eller kirkekaffe. (Man kan til enhver tid bede sin sognepræst om at komme til nadver.)

Meditationsgudstjenesterne starter også op igen, og første gang bliver onsdag den 3. juni kl. 19.30.

Vi glæder os til at se jer igen!