Udgivet tir d. 2. apr 2019, kl. 20:27

Søndag den 7. april kl. 14.00
 er der fernisering og koncert i Menighedsgården lige ved siden af Herstedøster Kirke.

Udstiller er Lea Peters. Hun hører til i kunstnergruppen Gribskovmalerne. Selv fortæller hun om sine billeder:

»Jeg elsker farver og nogle gange lader jeg bare penslen arbejde og er stærkt inspireret af Cobramalernes fantastiske farvekombinationer og abstrakte former. Ofte bruger jeg fugle som et gennemgående tema i mine billeder. Jeg begynder mine billeder med farvekaos med store pensler og spartel og tæmmer derefter maleriet. Motivet presser sig på og ofte i forhold til, hvordan min sindstilstand er eller hvor i livet, jeg befinder mig. Jeg slår hjernen fra og hjertet til og ser, hvad der sker.«

Musikken til ferniseringen står trioen JazzMuld for. Den består af Nicolai Majland, klaver, Jakob Lind Lauritsen, kontrabas, og Jesper Uno Kofoed, trommer. Repertoiret er hentet fra blandt andre Højskolesangbogen, revyviserne og filmklassikerne. Der er lyd af sprøde harmonier, toner fra den dybe skovbund og trommeswing fra fjerne sletter.

Der er gratis adgang.

Tekst Elna Carlsen