Udgivet af Bo Nygaard Larsen, ons d. 23. jan 2019, kl. 10:05

Onsdag den 13. februar kl. 19.30
er der atter sangaften i Menighedsgården ved Herstedøster Kirke. Denne aften skal vi synge sange om rejser.

»At synge giver glæde, og at synge sammen er fællesskab. Derfor vil vi synge om alt fra solskin til Solitudevej,« siger organist Else-Marie Damsgaard, der er medlem af Sangaftenudvalget.

Udvalget har plukket i Højskolesangbogen og i andre sangbøger og krydrer aftenen med kommentarer og anektdoter om sangene. Hver aftens sange er samlet omkring et emne.

Midt i det hele bliver der tid til at hygge sig med kaffe, te og kage, som menighedsrådet sørger for.

I anden del af programmet er der frit valg fra Højskolesangbogen eller fra tekster, som deltagerne selv har taget med, og her kommer vi vidt omkring i repertoiret,« siger Else-Marie Damsgaard og fortsætter:

»Har man en lille historie eller kommentar, der kan knyttes til sangene, bliver det jo ekstra sjovt. I løbet af en sangaften får vi sunget omkring 20 sange.«

Tekst og foto Bo Nygaard Larsen