Udgivet tor d. 10. jan 2019, kl. 17:22

Der bliver swing og andet godt, når Copenhagen Barbershop Quartet giver koncert i Herstedøster Kirke søndag den 20. januar kl. 15.00. Copenhagen Barbershop Quartet blev dannet i 2012, og siden har de fire mænd underholdt ved et utal af festivaler og koncerter.

Repertoiret består af traditionelle barbershopsange tilsat nyere  popnumre fra både ind- og udland. Ved denne koncert tilsætter sangerne de bedste satser for mandskor. Med andre ord står nytårskoncerten i Herstedøster Kirke på musikalsk underholdning for enhver smag.

Copenhagen Barbershop består af Jacob Troelsgård, Morten Christoffersen Fischer, Niels Emil Hillerup og Emil Magnus Bjerre. Der er gratis adgang, men billetter skal bestilles ved at klikke her.

Tekst Bo Nygaard Larsen Foto Pressefoto