Udgivet tir d. 30. okt 2018, kl. 09:41

Lørdag den 10. november kl. 14.00 er der igen fernisering i Menighedsgården i Herstedøster. Denne gang er det Marianne Fischer, der udstiller nogle af sine olie- og akrylmalerier.

Hendes værker udspringer af eksistentielle temaer som for eksempel paradisforestilling, frihed, kærlighed og ensomhed. Flere af dem er tolkninger af bibelske tekster eller salmer.

Gudsforholdet ligger som en naturgiven undertone i alle billederne på trods af, at motiverne ikke direkte har kristne symboler. Farverne i malerierne er præget af årstidernes skiften. Marianne Fischer er til dagligt sognepræst ved Opstandelseskirken i Albertslund.

Ved ferniseringen vil Charlotte Andersson og Stian Swensson tage de fremmødte med på en musikalsk rejse rundt i verden. Gennem musik og tekster vil de fortælle om livet forskellig steder. For eksempel vil de spille sange af Evert Taube og klezmermusik, der er arrangeret af de to musikere.

Der er gratis adgang.

Elna Carlsen Foto mariannefischer.net