Udgivet lør d. 6. okt 2018, kl. 12:25

Oplever du uro og tankemylder, eller føler du dig stresset? Så er lørdagsretræten i Herstedøster Kirke en mulighed for at finde ro.

Den finder sted lørdag den 3. november kl. 11.00-14.00.

Retræten er en kravsfri zone, hvor der er tid til mindfulness, musik, stilhed og bare være.

Mindfulness kan trænes af alle. Du vil få redskaber, som du kan få gavn af, når du møder udfordringer på studiet og føler dig stresset. Du vil lære at forholde dig anderledes til tanker, følelser og kropslige fornemmelser.

For alle unge under 30 år. Det kræver ikke forudgående meditationserfaring. Der vil være oplæg, musik, lystænding, meditation, let yoga, frokost, stilhed og tid til spørgsmål.

Gunilla Kromann Haarsted, sognepræst i Herstedøster og præsten i Morbærhaven.

Lisa Klint, Center for Fokus, certificeret MBSR-instruktør fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, og University of Massachusetts Universitet. Lisa Klint er foredrags- holder, coach og mental health coach. Lisa har 20 års ledelseserfaring og mere end 500 1:1-coaching sessioner om året. Lisa er medlem af Mindfulnessforeningen – din garanti for etiske retningslinier og evidensbaseret uddannelse.

Hvornår Lørdag den 3. november kl. 11-14 Hvor Herstedøster Kirke, Herstedøstergade 5

Pris Det er gratis at deltage, inklusive frokost Arrangør Herstedøster Sogn

Tilmelding til Gunilla Kromann Haarsted på e-mail gkh@km.dk